petreceri pentru copii

Capacitatea spatiului destinat petrecerilor este de 20 locuri pentru parinti si 10-12 copii.

Vă punem la dispoziție sistem audio cu muzica pentru copii, frigider pentru tort, filtru de cafea, loc de joacă în interior si exterior.

Mâncarea, băuturile și tortul sunt aduse de către părinți, inclusiv tacamuri de unica folosinta.

La cerere, băuturile, mâncarea și tortul sunt asigurate de către Club, contra cost.

Sunt disponibile 3 intervale orare pentru petreceri, sambata si duminica:

11,00-14,00

14,30-17,30

18,00-21,00

Costul este de 200 RON.

In timpul saptamanii, petrecerile se desfasoara in intervalul 18-21.

De asemenea, un animator profesionist se va asigura că petrecerea copilului nu va fi uitată mult timp – 200 RON/2 h. In aceasta suma intra: jocuri, concursuri, dansuri, modelaj din baloane si picturi pe fata. Daca se doreste sa se apeleze la alt animator, decat cel angajat de Club, este necesara o vizita a acestuia anterior petrecerii, in care sa semneze un contract de colaborare cu firma noastra si in care sa prezinte clubului forma de organizare prin care functioneaza ca si animator. Animatorii care nu detin forme legale de functionare nu sunt agreati. La sfarsitul prestatiei, animatorul din exterior va emite chitanta sau bon de casa clientilor care au inchiriat spatiul de joaca.

Petrecerile au garantia rezervarii doar dupa achitarea unui avans de minimum 50 RON si in urma semnarii unui contract, rezervarea prin telefon este valabila timp de 48 de ore, timp in care clientii sunt asteptati in vizita, pentru definitivarea rezervarii.

Pentru a programa o vizita (dupa ora 18), vă rugăm să sunați la tel. 0729 122 008, administrator, Simona Burcea.